Skip to main content
AffärsresebyrånGrupp & KonferensK3 Travel

Branschvinnare 2022 + En ny stjärna funnen till K3 Travel!

By 5 september, 2022september 12th, 2022No Comments

K3 Travel – Branschvinnare 2022!

De senaste åren har vi på K3 Travel valt att fokusera på utveckling och verkligen satsat för framtiden. Vi är otroligt stolta över hur långt vi kommit och hur vi har hanterat en tid som har varit väldigt tuff för vår bransch. Vi kan nu stoltsera med utmärkelsen Branschvinnare*!

Vi fortsätter, framåt – uppåt!

Nu tar vi nästa steg och satsar fullt ut på Grupp & Konferens. Vi hjälper dig som kund med allt från mindre mötesrum och gruppbokningar till större event. I samband med denna satsning har vi letat med ljus och lykta efter en riktigt stjärna och kan nu, med stor glädje, hälsa Carina Ek välkommen! Carina är vår nya Affärsområdeschef för Grupp & Konferens.

Varmt välkommen Carina!

Carina har en fantastisk erfarenhet, 28 år, från branschen. Hon har bland annat arbetat som resebyråchef, teamledare, projektledare och resebokare. Carinas vassa kompetens kommer att stärka vårt team och bidra till K3 Travels fortsatt framgångsrika utvecklingsresa.

Carina Ek

K3 Travel | Affärsområdeschef – Grupp & Konferens

Kontakt

E-post: carina.ek@k3travel.se
Telefon: 019-16 60 70
LinkedIn: Carina på LinkedIn.

Gruppbokningar

Boka företagets möten, evenemang och konferenser genom Affärsresebyrån by K3 Travel. Vi hjälper er med alla typer av möten och aktiviteter. Genom våra partners kan vi erbjuda rätt lokal, på rätt plats och med den service ni behöver.

Vi på Affärsresebyrån by K3 Travel har mer än 30 års erfarenhet i resebranschen. Med hög expertis och duktiga specialister erbjuder vi er trygghet hela vägen från bokning och planering till genomförande och uppföljning. Viktiga möten och evenemang ska vara enkelt och det ser vi till!

Vårt mål är alltid, såklart, riktigt nöjda kunder. Dit når vi genom att vi erbjuder proffsig och flexibel hjälp längs med hela er resa.

*Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB, i samarbete med Largest companies, de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut.

En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod**.

**SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.