Skip to main content
AffärsresebyrånHotel ExpressK3 Travel

BWH Hotel Group expanderar i Danmark

By 9 november, 2021No Comments

Anrika Hotel Astoria i Köpenhamn väljer BWH Hotel Group

BWH Hotel Group fortsätter att expandera i Danmark och utökar portföljen med ytterligare ett hotell, Hotel Astoria i Köpenhamn. Hotellet som har varit stängt under snart ett och ett halvt år, står med nya driftsansvariga och inför ett omfattande arbete med målet att återskapa hotellets glans med fokus på historia och design.

Hotellet, som byggdes 1934 och då som Köpenhamns första lyxhotell, blir BWH Hotel Groups första hotell i Danmark inom varumärket BW Signature Collection. Med sitt centrala läge i populära Vesterbro och med en byggnad full av historia, dansk design och arkitektur ser man att det är ett hotell som kommer att attrahera såväl gäster på weekendresa som affärsresenärer.

”Danmark är en viktig marknad för oss och nu med Hotel Astoria, BW Signature Collection har vi en komplett portfölj i Köpenhamn inom alla våra segment. Vi är övertygade om att våra vänner på CIC Hospitality kommer att lyfta hotellet till att bli både omtalat och snabbt satt på den danska hotellkartan”, säger Johan Michelson, VD för BWH Hotel Group, Skandinavien.

Läs hela pressmeddelandet här