Skip to main content
K3 TravelNyheter

Ledig tjänst – Senior säljare

By 19 december, 2022No Comments

Vill du vara med på en riktigt spännande tillväxtresa på ett företag som ser personalen som sin absolut största framgångsfaktor?

K3 Travel utmanar resebranschen med nytänkande och innovativa lösningar som skapar en enklare vardag för våra kunder. Din uppgift är att sälja in tjänster inom våra två affärsområden, Hotel Express och Affärsresebyrån. Du kommer att ha kontakt med nya och befintliga kunder, både via digitala- och fysiska möten.

Vi söker dig som har erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B. Du gillar utmaningar och har ett stort intresse för relationer och affärer.

För att trivas och lyckas hos oss behöver du förstå relations- och tjänsteförsäljning. Du drivs av att skapa resultat och är målinriktad. Du som person är social, lösningsorienterad och har ett gott självledarskap.

Vi tror att glada och nöjda medarbetare skapar en positiv energi som tar oss framåt mot nya höjder. Vi tycker därför att det är viktigt att, bland annat, erbjuda möjlighet till friskvårdstid, friskvårdspeng och flextid. Vi jobbar mot gemensamma mål som tar oss ut på äventyr tillsammans.

Vi vill att alla ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas och utvecklas. Därför arbetar vi kontinuerligt med personlig utveckling, utbildning och träning, både i grupp och individuellt.

Vill du veta mer om tjänsten? Ring gärna vår försäljningschef Douglas Bjerleus, tel. 076-222 04 84.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 3 januari i form av personligt brev med CV.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här