Skip to main content
Hotel Express

Nytt avtal med OKQ8

By 25 maj, 2021september 23rd, 2021No Comments

Hotel Express presenterar nytt avtal med riktigt bra priser hos OKQ8

Med OKQ8 företagskort får du tillgång till Sveriges största stationsnät och all service det innebär.

Som kund till Hotel Express har du riktigt bra priser hos OKQ8 när du skaffar företagskort. Du har alltid rabatt på:

– Bensin
– Disel
– HVO100
– Hyrsläp
– Hyrbilar
– Automattvätt
– Trafikprodukter
– Motorolja
– Back Up försäkring

Skräddarsydda kortlösningar

Genom OKQ8:s olika företagskort kan du hitta en lösning utifrån de behov som passar din verksamhet bäst. Du får tillgång till en mängd produkter och tjänster – och kan samla alla inköp på samma faktura.

Hållbara drivmedel

Med Sveriges bredaste nätverk av förnybara drivmedel, tillsammans med samarbetspartners, kan du som kund till OKQ8 lättillgängligt tanka Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) och biogas samt snabbt ladda din elbil på våra stationer.

Ju mer hållbara drivmedel som efterfrågas och används, desto mer sänks CO2e-utsläppen vilket leder till att samhällets miljöpåverkan minskar.

  • Neste MY Förnybar Diesel (HVO100)

Genom ett samarbete med Neste, världens största tillverkare av HVO100, kan OKQ8 erbjuda Sveriges bredaste nätverk av fossilfri diesel. Att tanka Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) sänker utsläppen med upp till 90 % jämfört med vanlig fossil diesel.

  • Elbilsladdning var du än är

Nu finns OKQ8 Elbilsladdning; en helhetslösning som ger dig möjlighet att snabbt och säkert ladda din elbil var du än befinner dig – på arbetsplatsen, hemma och längs vägen. OKQ8 Elbilsladdning erbjuder marknadsledande laddutrustning, installation och service samt enkel uppföljning av hur mycket som laddats i tjänsten och privat.

  • Business Basic El – alla drivmedel på samma faktura

Kortet Business Basic El passar företag som har elbilar och/eller laddhybrider men även de som är på väg att byta från fossildriven till eldriven fordonsflotta. Med Business Basic El underlättar OKQ8 övergången från fossildrivna till eldrivna fordon. Kortet är unikt på marknaden och möjliggör att samla alla drivmedelsköp, både flytande och el, på samma faktura. Aktivera laddning på någon av OKQ8:s eller någon av OKQ8:s partners publika laddare genom att blippa kortet på laddstationen. Kortet kan också användas på din uppkopplade laddbox från OKQ8 i hemmet, och möjliggör att kunna nyttja drivmedelsförmånen även där.

Se dina priser

Är du Hotel Express-användare kan du logga in på hotelexpress.se och se dina priser. Klicka på ”Dina förmåner” i menyn när du är inloggad så hittar du alla dina förmåner och kan se de priser som gäller för dig.

Logga in på Hotel Express