Skip to main content
Nyheter

Restriktioner släpps 9 februari

By 7 februari, 2022No Comments

Den höga vaccinationstäckningen i kombination med att omikronvarianten ger färre fall av allvarlig sjukdom jämfört med andra varianter har minskat belastningen på samhället. Även om pandemin inte är över är det därför möjligt att avveckla de flesta åtgärder mot covid-19 onsdagen den 9 februari. Folkhälsomyndigheten hemställer till regeringen om att covid-19 ska upphöra att vara en allmän- och samhällsfarlig sjukdom.” – Hämtat från folkhalsomyndigheten.se.

Efter ett par riktigt tuffa år för resebranschen ser vi nu en ljusning och vi på K3 Travel tillsammans med Hotel Express och Affärsresebyrån ser verkligen fram emot att hjälpa våra kunder med resor och möten. Vi hoppas också att vi kan hjälpa våra samarbetshotell och mötesanläggningar att komma på fötter igen!

Vi har under dessa år passat på att utveckla och förbättra våra tjänster. Framförallt vill vi lyfta Affärsresebyrån, som på ett helt unikt sätt hjälper företag med deras resor och möten på ett ärligt, personligt och professionellt sätt.

Dessutom har vi utvecklat vår trotjänare Hotel Express. Se våra olika tjänster här.