Skip to main content
K3 TravelNyheter

Trefaldig ökning på tre år!

By 14 februari, 2024No Comments

❤ Extra mycket tacksamhet så här på Alla hjärtans dag till hela gänget hos oss på K3 Travel och såklart till alla våra kunder och samarbetspartners!

Ja, det är faktiskt sant! Vi är glada att dela med oss av en riktig raket-nyhet:
? På tre år har vi ökat vår omsättning trefaldigt!

Vi tycker att det är riktigt häftigt och är galet stolta över vår prestation! Men hur tusan gick det till då? Vi har landat i flera olika framgångsfaktorer, men några av de viktigaste tänkte vi dela med oss av här:

▪ Vi är ett sammansvetsat team och arbetar alltid mot samma mål. Vi stöttar varandra, delar kunskap och skapar en positiv arbetsmiljö där alla trivs och presterar på topp.

▪ Innovativa idéer – Vi tror på att alla har något värdefullt att bidra med! Vi tar vara på allas idéer, även om de är lite smått galna ibland ? Det är den kreativa mixen som gör oss starka!

▪ Vi har modet att tänka annorlunda, vågar utmana det etablerade och testa nya vägar.

▪ Anpassade lösningar – Vi förstår att en standardlösning inte alltid är svaret. Vi är flexibla och jobbar nära kunden för att hitta rätt lösningar.

▪ Personliga relationer – Vi vill inte bara vara en resebyrå, vi ser oss gärna som en del av våra kunders team. Vi lyssnar, förstår deras utmaningar och bygger långsiktiga relationer. Det är så vi skapar värde och förtroende.

Tillsammans fortsätter vi att växa och leverera de bästa lösningarna. Framåt – Uppåt!!! ?