Skip to main content
AffärsresebyrånHotel ExpressK3 Travel

Välkommen på invigning!

By 1 april, 2022juni 2nd, 2022No Comments

Varmt välkommen till invigningen av våra nya lokaler!

Tisdagen den 31 maj slår vi på stort! Vi bjuder in till en dag med massor av trevligheter i och utanför våra nya fina lokaler på Kyrkogårdsvägen 2A i Örebro.

Anmäl dig och dina kollegor

Vi, tillsammans med våra samarbetspartners, bjuder på frukost, lunch och eftermiddagsmingel med snittar och bubbel. Anmäl dig till vilken tid du vill komma i formuläret nedan, ta gärna med dig en eller flera kollegor.

(Invigningen hölls den 31 maj 2022, anmälan är därmed stängd. Du är självklart välkommen att besöka oss ändå, kika in på vår kontaktsida och hör av dig så ses vi snart.)

Frukost

Best Western Eurostop Örebro bjuder på stärkande och god frukost. Passa på att prata hotell och konferenser med Oliver och hans gäng eller med personal från Best Western centralt.

Frukost, kl. 7.00-9.30.

Lunch

Vår närmaste granne, Sibylla, grillar grymma burgare på plats hos oss, på vår uteplats. Sätt ihop din burgare med Sibyllas bästa tillbehör. Lunch på allra bästa sätt helt enkelt!

Lunch, kl. 11.30-14.00.

Bubbel & snittar

Träffa personal från Elite Hotels och snacka resor, möten och evenemang. Elite Stora Hotellet kommer och festar till det med bubblig dryck och smarriga snittar. Skål!

Bubbel & snittar, kl. 14.30-18.00.

Förena nytta med nöje!

Under hela dagen har vi flera av våra partners, kollegor och kompisar på plats. Förena nytta med nöje genom att njuta av något gott och nätverka bland våra vänner.

Ett gott gäng att möta:

Schema för dagen

  • 7.00-9.30
    Best Western Eurostop Örebro bjuder på frukost
  • 11.30-14.00
    Sibylla bjuder på lunch
  • 14.30-18.00
    Elite Hotels bjuder på snittar och bubbel

Vi från K3 Travel finns på plats hela dagen för att visa våra nya fina lokaler, prata resor och presentera dig för våra samarbetspartners och kompisar.

Passa på att få massor av bra information om hotell, konferens, reklamprodukter, kaffe och resor.

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret. Välj frukost, lunch, eftermiddagsmingel eller om du/ni vill hänga hos oss hela dagen.

Tiderna för frukost, lunch, mingel är öppna, ni kommer när ni vill inom tidsspannet.

Anmäl dig här

Invigningen hölls den 31 maj 2022, anmälan är därmed stängd. Du är självklart välkommen att besöka oss ändå, kika in på vår kontaktsida och hör av dig så ses vi snart.

Kontakta oss